Omvärldsbevak.ning…

… är ett nystartat community för alla som är intresserade av omvärldsbevakning för professsionell och organisatorisk utveckling.

Idén kläcktes när styrgruppen för Svensk Biblioteksförenings nätverk för omvärldsbibliotek möttes i Göteborg den 17:e i denna månad för att planera höstens seminarium (som Du kan läsa mer om på ning:en). Tanken är att nå alla intresserade, även de utanför Biblioteksföreningens hägn.

Omvärldsbevak.ning kommer Du bl.a. att: kunna interagera, diskutera, tipsa och bli tipsad, utbyta erfarenheter, finna litteraturtips, inspiration och motivation, läsa seminarie-, konferens och mötesrapporter, hitta information om kommande aktiviteter och även, i den mån föreläsarna själva så önskar och ger sitt tillstånd till, kunna läsa deras föreläsningsmaterial.

Även om man får ansöka om medlemskap, är Omvärldsbevak.ning öppen för ALLA med intresse av systematisk omvärldsbevakning, så välkommen som medlem Du också! 🙂 OBS! ning:en befinner sig i uppbyggnadsfasen, men Rom byggdes som bekant inte på en dag. 😉

//Nils Grönlund

Annonser

2 thoughts on “Omvärldsbevak.ning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s