Välbesökt författarafton i Mönsterås!

I samband med Nordisk biblioteksvecka arrangerade Mönsterås bibliotek och kulturnämnden en författarafton tisdagen den 10/11. Vi hyrde församlingshemmet eftersom vi trodde att våra egna lokaler inte skulle räcka till.

Arrangemanget blev välbesökt, närmare 70 personer kom till församlingshemmet i Mönsterås denna kulna novemberkväll! Vår gäst var författaren Tomas Arvidsson som talade utifrån sina senaste böcker morfar/farfar.nu och deckaren Den poetiska hunden. Han delgav publiken många funderingar och roliga episoder utifrån sin erfarenhet som morfar och livet med barnbarnen.

Tomas Arvidsson berättade också om sin senaste deckare Den poetiska hunden och publiken fick även en inblick i förarbetet med denna. Ett signum för Tomas Arvidssons deckare är att de inte innehåller våld och han menar att det är hans stilla protest mot det alltmer ökade underhållningsvåldet.

Framförandet avslutades med frågestund. Publiken var engagerad och ställde många olika frågor.

Besökarna kunde sedan få köpa signerade böcker och alla bjöds på kaffe och smörgås. Detta var en lyckad kväll i höstmörkret, tyckte både vi som arrangör och våra besökare. Vi fick många önskemål om fler liknande arrangemang.

Arrangemangsgruppen/ Juliane Straub, Lil Eriksson och Caisa Landenius

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s