Fantisera dig rik på biblioteket!

Fantisera dig rikI den här veckan (vecka 16) kör ännu en kampanj igång inom projekt Futurum.kom. Då är småbarnsföräldern under Fantisera dig rik-mottot som är i fokus. Aktiviteter för barn och föräldrar kommer att genomföras på biblioteken.

Målgruppen för kampanjen är småbarnsföräldrar i åldern 30-35 år och som har två barn, där det äldsta är 2-5 år gammalt. Genom barnen når vi också föräldrarna därför satsar vi på sagor, pyssel och teater för barnen och fikar tillsammans med barn och föräldrar. Samtidigt som det sker aktiviteter för barnen kan föräldrarna bli tipsade om bibliotekets utbud och möjligheter.

Att ge sitt barn ett språk är viktigt men även som förälder kan man behöva påfyllning både av fakta och av nöje. Här har biblioteket härliga möjligheter att erbjuda. På biblioteket finns det både tryckta böcker och ljudböcker för nedladdning och på skivor men även tidskrifter, musik, video och mycket mer, som föräldrar har nytta av. Meningen är att föräldrarna som kommer ska erbjudas och inspireras av bibliotekets utbud.

För att nå målgruppen småbarnsföräldern i klusterkampanjen ”Fantisera dig rik” använder vi affischering, programblad, värdecheckar, Pixi-böcker och goody-bags. Kommunikationsbyrån Kreation har tagit fram underlag för marknadsföringsmaterialet .

Kampanjmaterial och annat finns på projektbloggen.

Lisa Lundqvist & Maria Lundqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s