Dialogseminarierna är sammanfattade – här är resultatet!

dialogEfter de åtta dialogseminarierna har Fredrik och Joakim på Kreation haft ett omfattande och säkert inte helt enkelt arbete att sammanställa resultatet av alla diskussionerna. Nu är det i alla fall klart. Sammanfattningen finns i två versioner. En lång och en kort. Den korta versionen kommer att tryckas upp och skickas ut till biblioteken så att varje personal får ett eget exemplar.

I materialet finns underlag för val av inriktning av tema för höstens kampanj. Strygruppen har gett arbetsgruppen i uppdrag att jobba vidare med segmenten kring biblioteket som mötesplats. Kampanjstart är planerat till vecka 46. Arbetsgruppen kommer att sitt första möte lite senare i maj.

Utöver det här finns det annat i sammanställningen som biblioteken kan arbeta vidare med på hemmaplan, utifrån sin egna förhållanden. Det är intressant att titta på hur teman och målgrupper har värderats utifrån hur bra biblioteken bedömer att de är att arbeta med det. Det är det som står på minussidan som vi ska ta tag i och förbättra. Under dialogseminarierna arbetade vi vidare med kärnvärdena för att gå vidare till värdering och handling. Det här är också något som kan diskuteras lokalt. Det gäller också de förbättringsförslag inom beteende, kommunikation, miljö och produkter som kom fram. Det är ett innehållsrikt material vi fått fram av dialogseminarierna.

Även vi på läns- och regionbiblioteket ska diskutera hur vi kan arbeta vidare med materialet för att stödja er på biblioteken.

Här är den långa versionen.

Här är den korta versionen.

//Maria Lundqvist & Lisa Lundqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s